Skip to content

volwassenen

Ook volwassenen kunnen bij ons terecht! Naast de les ‘Volwassenen’ hebben ook alle 12+ dansstijlen geen maximumleeftijd. Ben je meer op zoek naar een workout? Dan raden we de groepslessen BBB en Powerdance aan. Deze werken op basis van een beurtenkaart die je kan aankopen voor de les of online via ‘inschrijven’.
Twijfel je of het iets voor jou is? Je kan het hele jaar door gratis komen proberen!

Volwassenen

Ben je 18+ en heb je zin om te dansen maar weinig ervaring? Of heb je vroeger gedanst en wil je de draad terug oppikken op een rustig niveau? Dan is onze Volwassenen groep misschien wel iets voor jou! Elke 4 weken leren we een nieuwe dans en laten je zo het hele jaar door proeven van verschillende stijlen gaande van Hip Hop, Jazz, Modern en Dancehall tot Heels, Latin en Disco. Deze groep doet niet mee aan het optreden dus het is geen probleem als je af en toe een lesje mist.

volwassenen
DO
19:00 - 20:00
GAVERS
Jazz1
DI
19:00 - 20:00
GAVERS

BBB

Onze lessen BBB zijn een leuke mix van cardio en spiertraining! Na een eenvoudige opwarming, laat ik jullie lekker zweten aan de hand van verschillende spieroefeningen op leuke muziek.

De les is toegankelijk voor elke leeftijd. Ook mensen met een minder goede conditie zijn welkom! Breng een yogamatje en 2 kleine gewichtjes (of waterflesjes) mee naar deze les!

Powerdance 

Deze les is vergelijkbaar met Zumba. Op hedendaagse up-tempo muziek worden eenvoudige danspassen gedaan. Bedoeling is het hartritme te verhogen waardoor de conditie getraind wordt alsook te focussen op verschillende spiergroepen.

De les is makkelijk te volgen, ook voor mensen zonder danservaring. Een basisgevoel voor ritme is wel een must.

jazzadvanced
DO
20:00 - 21:00
GAVERS