Skip to content

acro

In de competitieve danswereld zijn de laatste jaren steeds meer invloeden van gymnastiek en acrobatie terug te vinden. In deze les leer je allerlei sprong-, grond- en gymnastiekelementen om jouw dans naar een spectaculairder niveau te tillen!

Acro kids
DO
17:00 - 18:00
GAVERS
DO
18:00 - 19:00
GAVERS

Acro Kids 1 & 2 (8 – 11 jaar)

Acro Kids is voor kinderen tussen 8 en 11 jaar. Hoe jonger er gestart wordt met Acro, hoe sneller de danser vooruitgang zal maken. Er wordt hard gewerkt aan lenigheid en kracht en de eerste basis tricks worden aangeleerd.

Dit alles in een veilige omgeving met twee leerkrachten om de kinderen in kleine groepjes, aangepast aan hun niveau, te begeleiden.

Aan het begin van het dansjaar wordt gekeken naar jouw basisvaardigheden en lenigheid. De lesgever bepaalt of je bij niveau 1 of 2 kan aansluiten.

Acro (12+)

Deze les is voor alle dansers vanaf 12 jaar (of jonger in overleg met de lesgever) die op zoek zijn naar een extra uitdaging en willen trainen op sprongen, tricks en grondwerk. Er wordt een zeker basisniveau in dans en lenigheid verwacht.

Samen met een enthousiaste lesgever werk je hard aan conditie, kracht en lenigheid. Door op te splitsen in kleine groepjes leert iedereen op zijn eigen tempo en niveau het hele jaar door nieuwe dingen.

Acro dance
DO
19:00 - 20:15
GAVERS