Skip to content

heels

Bring out your inner diva! Girly High Heels is een vrouwelijke dansstijl die draait om zelfvertrouwen en ‘attitude’. De stijl waaide over uit LA en focust op elegant en sensueel bewegen op hakken. Up tempo hip hop choreo’s worden afgewisseld met tragere, burlesque dansen. Fun, confidence en sexiness verzekerd!Wie zich niet comfortabel voelt op hakken is altijd welkom om eerst op sneakers mee te dansen. Wist je trouwens dat ook veel mannen deze stijl dansen?

Heels dance beginner
DI
21:00 - 22:00
GAVERS

High Heels Beginners

Bij High Heels Beginners leer je de basistechnieken die cruciaal zijn om correct op hakken te dansen aan de hand van ‘walks’. In een veilige omgeving werken we bovendien volop aan zelfvertrouwen en het vinden van de sensuele danser in jou. De choreografieën zijn op maat van beginnende heels dansers en worden steeds moeilijker doorheen het jaar.

High Heels Advanced

High Heels Advanced is voor meer gevorderde dansers met ervaring in heels. Aan de hand van walks oefenen we steeds moeilijkere technieken in en ook freestyle is een vast onderdeel van de lessen. Uitdagende choreografieën pushen je tot het uiterste. It’s about to get hot in there!

Heels dance advanced
DI
20:00 - 21:00
GAVERS