Skip to content

ballet

Vanaf dit jaar bieden we ook balletlessen aan voor kinderen van 6 tot 11 jaar. Een achtergrond in ballet is een absolute must om later sneller te kunnen groeien in de dansstijl Jazz, maar komt ook steeds van pas voor andere dansstijlen.

We kiezen voor een hedendaagse aanpak en werken op eigentijdse muziek. Een uniform is niet vereist, maar we vragen wel om een legging of short aan te doen zodat de lesgever de benen kan zien. Voor pointes zijn deze dansers nog iets te jong.

Kleuterdans page link
MA
17:00 - 18:00
VELDMUIS

Ballet Mini’s (6 – 8 jaar) 

Bij Ballet Mini’s, voor dansers van 6 tot 8 jaar, wordt voor het eerst kennis gemaakt met ballet. De dansers leren de verschillende houdingen, posities en basistechniek van ballet. Deze aangeleerde technieken passen ze vervolgens toe in een leuke choreografie. Muzikale spelletjes zorgen voor een leuke afwisseling.

Ballet Kids (9 – 11 jaar)

Ballet Kids is voor dansers van 9 tot 11 jaar (of jonger in overleg met de lesgever) die willen werken aan techniek, kracht, houding en lenigheid. De aangeleerde ballettechnieken passen ze vervolgens toe in een leuke choreografie. Ben jij klaar om te draaien, springen en zweven door de zaal als een echte prima ballerina?

ballet banner
MA
18:00 - 19:00
VELDMUIS