Skip to content

Dancehall

Dancehall is afkomstig uit Jamaica en bevat die heerlijke zuiderse vibes. Je kan de stijl het best vergelijken met afro en latin dance. Dancehall benadrukt de vrouwelijke eigenschappen en sensualiteit van de dansers. De lessen zijn één en al energie en fun. Dat je zal zweten, is een zekerheid. Ideaal om lekker het weekend in te shaken!Dancehall is opgedeeld in drie niveau’s: Dancehall 1, 2 en Advanced. Jouw niveau wordt bepaald door de lesgever na het volgen van een proefles of o.b.v. het voorgaande jaar.

Dancehall 1
VRIJ
17:00 - 18:00
GAVERS

Dancehall 1

Maak je voor het eerst kennis met de stijl of heb je slechts één jaartje achter de rug dan is Dancehall 1 ideaal voor jou. 
Je leert er alle basispassen aan een rustig tempo en oefent om de juiste groove met je lichaam te pakken te krijgen.

Dancehall 2

Wie al iets meer ervaring heeft in Dancehall kan over naar niveau 2. De aangeleerde passen worden steeds complexer en ook het tempo van de les gaat omhoog.

De juiste groove zit reeds in je lichaam, nu is het tijd om los te laten en te genieten tijdens het dansen.

Dancehall 2
VRIJ
18:00 - 19:00
GAVERS
Dancehall advanced
VRIJ
19:00 - 20:00
GAVERS

Dancehall Advanced

Dancehall Advanced is enkel voor de meest gevorderde Dancehall dansers. De leerkracht bepaalt of je klaar bent voor deze groep.Bereid je voor op stevige lessen en choreo’s van een hoog niveau. Met de juiste gezichtsuitdrukking en laid back houding laat jij alles er effortless uitzien.