Zomerstage 2021!

16 - 20 Augustus

Heb je zin om deze zomer de beentjes al eens los te gooien? Kom dan tijdens de derde week van augustus met ons meedansen! Of je nu ervaring hebt of voor het eerst op de dansvloer staat, het beloven vijf onvergetelijke dagen te worden. Samen met heel wat vriendjes beleef je puur dansplezier, afgewisseld met leuke knutsel- en spelmomenten. Op het einde van de week tonen we al onze coole moves in een spetterende show.

Voor kinderen van 5 - 16 jaar.

Een weekje ongeremd dansplezier, voor maar 125 euro. Indien Covid-19 roet in het eten gooit, wordt u integraal terugbetaald.

4 danslessen per dag door ervaren lesgevers, leuke knutsel- en spelmomenten, een namiddag zwemmen in De Gavers, gratis opvang ’s ochtends en ’s avonds, een vieruurtje, een heerlijke warme maaltijd op vrijdagmiddag en een T-shirt van We R Dancers. Je kind is bovendien verzekerd via Danssport Vlaanderen.

Klik op de groene knop ‘Inschrijven’. Vul alle gegevens van je kind in, vervolgens ontvang je een mail met de betaalgegevens. De inschrijving is pas compleet nadat we uw betaling ontvangen hebben.

Stage We R Dancers

Dagplanning

8:30

Opvang

We voorzien gratis opvang zodat u tijdig naar uw werk kunt vertrekken.

9:00

Start danslessen

We starten de dag met een gezamenlijke opwarming, daarna worden de kinderen in twee groepen verdeeld en krijgen ze elk twee uurtjes dansles.

12:00

Lunchpauze

Even rust en tijd om je eigen boterhammen op te eten (behalve op vrijdag dan is het spaghetti dag!)

13:00

Vervolg danslessen en knutselen/spel

De aangeleerde dansjes worden herhaald en we maken tijd voor een leuk spel- of knutselmoment.

16:30

Einde van de dag 

We zijn moe van een hele dag dansen en plezier maken. Tijd om afscheid te nemen van onze vriendjes en naar huis te gaan. 

17:30

Einde van de opvang

We voorzien gratis opvang tot 17u30 zodat u rustig uw kind kan komen ophalen. 

Schrijf je nu in!

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen