Jazz

Vanaf 9 jaar kunnen onze dansers kiezen voor Jazz Kids. Eens ze 12 jaar zijn is er keuze uit drie niveau’s: Jazz 1, Jazz 2 en Jazz Advanced.  Dansers kiezen zelf welk niveau ze volgen. De lesgever speelt hierin een adviserende rol.

jazz kids show dans

Jazz Kids

Kinderen vanaf 9 jaar kunnen kiezen tussen Jazz en Hip Hop. Om een allround danser te worden raden we uiteraard aan om beide te volgen.

Bij Jazz Kids maken onze leden voor het eerst kennis met de stijl Jazz-Modern. Ze leren basispassen en termen eigen aan de stijl en leven zich uit in verschillende leuke choreografieën. Aan de hand van leuke dansspellen en improvisatie oefeningen wordt ook volop aan dansexpressie en creativiteit gewerkt.

Woensdag van 14u30 tot 15u30

Jazz show dans

Jazz 1

Jazz 1 staat open voor iedereen vanaf 12 jaar, met of zonder danservaring. In deze les worden verschillende basistechnieken uit jazz en moderne dans aangeleerd.

De choreografieën zijn een leuke afwisseling van up-tempo en slow-tempo jazz en modern. Ook partnerwerk, grondwerk, expressie en improvisatie komen af en toe aan bod.

Woensdag van 15u30 tot 16u45

Jazz 2 dans show

Jazz 2

Voor Jazz 2 wordt een redelijke beheersing van de basistechnieken binnen Jazz en Modern verwacht. Vanuit deze funderingen wordt verder gewerkt naar een hoger niveau met meer uitdagende technieken en choreografieën. Partnerwerk, grondwerk, expressie en improvisatie komen geregeld aan bod. Ook aan performance wordt steeds meer aandacht besteed.  

Zaterdag van 11u30 tot 12u45

Jazz advanced lift

Jazz Advanced

Deze les is voor de meest gevorderde Jazz dansers. Zij hebben alle Jazz en Modern technieken onder de knie en worden uitgedaagd om nog een stapje verder te gaan. De dansers worden in deze les getriggerd om het maximale uit zichzelf te halen. Doel is om hen klaar te stomen voor het performen van choreografieën op optredens en wedstrijden.

Zaterdag van 13u45 tot 15u

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen