Hip Hop

Vanaf 9 jaar kunnen onze dansers kiezen voor Hip Hop Kids. Eens ze 12 jaar zijn is er keuze uit drie niveau’s: Hip Hop 1, Hip Hop 2 en Hip Hop Advanced. Dansers kiezen zelf welk niveau ze volgen. De lesgever speelt hierin een adviserende rol.

hiphop kids show dans

Hip Hop Kids

Kinderen vanaf 9 jaar kunnen kiezen tussen Jazz en Hip Hop. Om een allround danser te worden raden we uiteraard aan om beide te volgen.

Bij Hip Hop Kids maken onze leden voor het eerst kennis met de stijl Hip Hop. Ze leren basispassen en termen eigen aan de stijl en leven zich uit in verschillende leuke choreografieën. Aan de hand van leuke dansspellen en improvisatie oefeningen wordt ook volop aan dansexpressie en creativiteit gewerkt.

Woensdag van 13u30 tot 14u30

hip hop 1 show dans

Hip Hop 1

Hip Hop 1 staat open voor iedereen vanaf 12 jaar, met of zonder danservaring. Alle verschillende soorten Hip Hop komen aan bod in deze les.

De choreografieën zijn zeer gevarieerd waardoor de dansers heel wat typische passen uit de Hip Hop-wereld onder de knie krijgen. Ook partnerwerk, grondwerk, expressie en improvisatie komen af en toe aan bod.

Woensdag van 16u45 tot 17u45

hip hop 2 show dans

Hip Hop 2

Hip Hop 2 is voor dansers met reeds enkele jaren ervaring in Hip Hop. De lesgever gaat uit van een redelijke kennis van de basispassen, waarop verder gewerkt wordt naar een hoger niveau.

De choreografieën zijn uitdagender en bevatten geregeld elementen als partnering, grondwerk en improvisatie. De dansers leren om expressief te dansen. Ook aan performance wordt steeds meer aandacht besteed.

Zaterdag van 10u30 tot 11u30

hip hop advanced dans show

Hip Hop Advanced

Deze les is voor de meest gevorderde Hip Hop dansers. De verschillende Urban moves en typische swag zitten echt in hun lichaam. Deze dansers ademen als het ware Hip Hop. Ze worden uitgedaagd om nog een stapje verder te gaan en het maximale uit zichzelf te halen.

Extra focus ligt hier op performance en eigen inbreng van de dansers. Doel is om hen klaar te stomen voor het performen van choreografieën op optredens en wedstrijden.

Zaterdag van 12u45 tot 13u45

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen