Ons Team

lesgevers we r dancersRani Cromphout

Rani Cromphout (zaakvoerster)

Rani (28) is al haar hele leven gebeten door de dansmicrobe. Op haar 5de zette ze haar eerste danspasjes. Sindsdien werd één uurtje dans per week al snel meer, en groeide het uit tot haar voornaamste passie. Maar dans was voor Rani meer dan enkel een hobby. Op haar 16de startte ze met lesgeven. Ze volgde bovendien extra lessen Jazz en Moderne dans in verschillende scholen om te blijven bijleren en vernieuwen.

Het is dan ook aan deze laatste twee stijlen dat Rani haar hart verloor. In 2020 behaalde ze het diploma Initiator Jazzdans bij Danssport Vlaanderen. Als Jeugdsportcoördinator staat ze in voor het beleid van de dansschool.

Jazz Kids, 1, 2 & Advanced, High Heels Open Level & Advanced, Volwassenen, We R Dancers Crew & Kids Crew, BBB en Powerdance.

Luna

Luna Dieudonné

Al van jongs af is dansen een passie voor Luna. Op haar 8ste is zij begonnen met danslessen volgen. Ondertussen geeft ze al 8 jaar les en verdiept ze zich vooral in contemporary en dancehall. In dat laatste kan zij haar energie, kracht en sensualiteit volledig kwijt. Tijdens de lessen wil Luna graag haar kennis over de beroemde dancehall-steps doorgeven. Ook plezier en lekker zweten staan centraal tijdens de les!

Dancehall 2 en Dancehall Advanced

Remke Van Cauwelaert

Remke Van Cauwelaert

Gezien geen enkel liedje voorbij ging zonder dat ze er een dansje op verzon, stuurden de ouders van Remke haar op 4-jarige leeftijd naar de dansles. De afgelopen jaren gaf ze naast We R Dancers les op verschillende andere plekken. Ze behaalde ook het diploma Initiator Recreatief Dansen bij Danssport Vlaanderen.

Kleuterdans (woensdag) en Hip Hop Kids

Marie Van Hulle

Marie Van Hulle

Marie begon op 7-jarige leeftijd met danslessen in Halle, waar ze zich al snel verdiepte in
verschillende Hip Hop-stijlen. Doorheen de jaren groeide Hip Hop voor haar uit tot een ware
passie. Marie volgde les bij verscheidene dansscholen, waaronder 4Motion, BOSS Dance
Complex, DEC…, en workshops bij onder andere The Spot, Kamata en Alvin Ailey American
Dance Theater. Sinds haar 20e deelt ze haar passie ook door zelf dansles te geven. Ze nam zelf enkele jaren deel aan wedstrijden met Bosses crew en zal vanaf dit jaar ook onze We R Dancers Crew mee begeleiden.

Hip Hop Advanced en We R Dancers Crew

Gitte Deteye

Gitte Deteye

Gitte had de danskriebels al vroeg te pakken. Op haar zesde begon ze met ballet, maar na 4 jaar was het tijd voor iets anders. De jaren daarop maakte ze kennis met verschillende stijlen
waaronder hiphop, jazz, modern, girly,… Al snel bleek modern helemaal haar ding te zijn!

Sinds vorig jaar geeft ze haar passie door als lesgever bij We R Dancers. Ze volgde hiervoor ook een opleiding bij Danssport Vlaanderen. Met veel enthousiasme gaat ze wekelijks aan de slag met onze allerkleinsten.

Dansmix (zaterdag)

Norah Van Crombrugghe

Norah Van Crombrugghe

Norah danst van kleins af aan bij verschillende dansscholen en is steeds op zoek naar meer uitdaging. Deze vindt ze bij We R Dancers waar ze reeds meerdere lessen volgde en een tijdlang deel uitmaakte van het wedstrijdteam. Na twee jaar als lesgever TikTok Dance gaat ze nu aan de slag met de groep Hip Hop 1.

Hip Hop 1

Nathalie De Jonge

Nathalie De Jonge

Al van kleins af aan danste Nathalie thuis in de woonkamer. Op haar 6de werd ze door haar ouders dan ook naar balletlessen gestuurd. Drie jaar later kreeg ze ook de Jazz-microbe te pakken om dan later verder over te gaan naar modern.

Op 12-jarige leeftijd startte Nathalie ook met pointes. Ondertussen geeft ze al 10 jaar les waaronder ballet, pointes, jazz/modern en G-dans. Ze blijf zichzelf ook uitdagen en bijscholen met verschillende workshops en stages. Bij We R Dancers voorziet ze de lessen Modern (+12). Haar choreo’s werden afgelopen jaar alvast met heel wat lof onthaald.

Modern (+12)

Febe D’Hauwer

Febe D’Hauwer

Febe danste vroeger klassiek ballet en moderne en artistieke dansimprovisatie in de kunstacademie. Daarnaast trainde ze wekelijks vele uren in de gymnastiekhal, wat ze vandaag nog steeds doet! Ze volgde de initiatorcursus Gymnastiek bij de Gymfed en geeft wekelijks turnles.

In de competitieve danswereld zijn de laatste jaren steeds meer invloeden van gymnastiek en acrobatie terug te vinden. In de les Acro voor dansers leert Febe onze dansers allerlei sprong-, grond- en gymnastiekelementen om hun danstalent naar een spectaculairder niveau te tillen!

Acro Kids en Acro (+12)

Cloé Roussel

Sophie Egorova

Na 6 jaar turnervaring en 2 jaar optreden in musicals en shows van het toenmalige Showproject, kwam Sophie terecht bij het pas opgestarte We R Dancers. Hier ontdekte ze haar grote liefde voor dans. Inmiddels danst ze er zo’n 6 uur per week en maakt ze ook al twee jaar deel uit van het wedstrijdteam.

Sophie zet dit jaar haar eerste stappen als lesgever. Dansers van Dancehall 1 mogen zich verwachten aan een energiebommetje dat met veel enthousiasme de dansmicrobe zal doorgeven. Met haar ervaring in de turnwereld zal ze ook de lessen Acro Kids mee begeleiden.

Dancehall 1 & Acro Kids

Elke Debock

Elke Debock

Om haar enthousiasme en energie te kwijt te kunnen, ging Elke al op jonge leeftijd dansles volgen. Zo ontplooide ze zich tot de prachtige allround danseres die ze nu is. Met haar vele jaren danservaring, waarvan 2 jaar in ons wedstrijdteam, weet ze perfect hoe het is om van beginnend danser helemaal open te bloeien tot een danser met passie, zelfvertrouwen en techniek.

Op haar 16e startte Elke met dansles geven en in 2021 haalde ze haar diploma Initiator Recreatief Dansen bij Danssport Vlaanderen. Nu zal ze bij ons haar kennis en techniek doorgeven aan Hiphop 2.

Hip Hop 2

Dina El Hajji

Dina El Hajji

Dina begon op 4-jarige leeftijd met dansen bij Dizzy Dance, een dansschool in haar buurt. Later volgde ze een opleiding bij Ijvi Hagelstein/Studio Dansemble en zat in het selectieteam. Vervolgens deed ze auditie bij Fabric Magic en werd toegelaten tot het selectieteam. Wekelijks reist ze af naar Antwerpen om er een hele dag danslessen te volgen.

Als lid van Fabric Magic mocht Dina reeds dansen op Het Gala Van De Gouden K’s, Dance #Like Me, Ketnet Zomertour, en de videoclip van Rocky & Lily. Tijdens onze Krokusstage bewees ze reeds dat ook lesgeven haar op het lijf geschreven is. Ze neemt dit jaar de groepen Dansmix, TikTok Dance en Modern Kids onder haar vleugels.

Dansmix (woensdag), TikTok Dance en Modern Kids

Caylen

Caylen Van Cauwenberg

Al sinds ze op twee benen kon staan vond je Caylen op de eerste rij wanneer er ergens gedanst werd. Vanaf de leeftijd van vijf jaar volgde ze danslessen Jazz, eerst bij een dansschool in Zottegem en later in de Kunstacademie van Geraardsbergen. Uiteindelijk kwam ze bij We R Dancers terecht waar ze de liefde voor Hip Hop en Dancehall ontdekte.

Afgelopen jaar was Caylen geregeld een welkome helpende hand bij onze kleutertjes en zo kreeg ook zij de smaak van het lesgeven te pakken. Als gloednieuwe lesgever Kleuterdans op zaterdag combineert ze nu haar droom om te werken met kleuters en lagere schoolkinderen met haar passie voor dans.

Kleuterdans (zaterdag)

Lien

Lien Peetrain

Lien kan helemaal zichzelf zijn als ze danst en voelt zich thuis in verschillende stijlen. Ze danste reeds bij meerdere dansscholen, waaronder Fundance en Love2Dance, en speelde ook in musicals mee. Ze droomt ervan om leerkracht lager onderwijs te worden en dagelijks met kinderen te werken. Afgelopen zomer konden we ook reeds op haar rekenen tijdens de knutselmomenten op onze Zomerstage.

Haar creativiteit kan ze vanaf volgend jaar niet enkel meer kwijt op de kunstschool, maar ook in onze lessen Kleuterdans op zaterdag. Samen met Caylen staat ze klaar om onze kleuters wekelijks van creatieve lesjes vol dansplezier te voorzien!

Kleuterdans (zaterdag)

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen