Ons Team

Rani Cromphout

Rani Cromphout

Rani (25) is al haar hele leven gebeten door de dansmicrobe. Op haar 5de zette ze haar eerste danspasjes. Sindsdien werd één uurtje dans per week al snel meer, en groeide het uit tot haar voornaamste passie. Maar dans was voor Rani meer dan enkel een hobby. Op haar 16de startte ze met lesgeven. Ze volgde bovendien extra lessen Jazz en Moderne dans in verschillende scholen om te blijven bijleren en vernieuwen.

Het is dan ook aan deze laatste twee stijlen dat Rani haar hart verloor. Afgelopen jaar volgde ze de cursus Initiator Jazzdans bij Danssport Vlaanderen waardoor ze weldra ook een gediplomeerd lesgever is.

Rani geeft de lessen jazz, techniek, dansmix 2, hip hop 1, Girly High Heels, BBB en Powerdance. 

Foran Goemaere

Foran Goemaere

Foran (20) danst al zo’n 10-tal jaar en voelt zich als een vis in het water in de stijlen hip hop en
house. Hij ontwikkelde zijn eigen experimentele manier van dansen, maar verbreedt zijn horizon continu met allerhande workshops. In september 2019 volgde Foran een intensieve bijscholing in Los Angeles.

Ook danste hij al mee in een Duitse film. Bij We R Dancers gaat Foran aan de slag met de dansers uit Hip Hop 2 en Hip Hop Advanced. Verwacht je gerust aan uitdagende choreo’s, een hoog fun-gehalte, veel zweten en een goede nachtrust.

Hip Hop 2: zaterdag 11:00 - 12:00
Hip Hop Advanced: zaterdag 12:00 - 13:00

Sèlia Dos Santos

Sèlia Dos Santos

Sèlia Dos Santos is een gecertificeerde multi style yoga docente. Ze behaalde haar diploma na een intensieve opleiding in India. Haar lessen houdt ze traditioneel om zo de authentieke yoga asana te eren. Ze verdiept zich vooral in de klassieke Ashtanga en Vinyasa yoga. Deze dynamische, vloeiende stijl verbindt beweging van je lichaam met je ademhaling. Samen zorgen ze voor balans in je lichaam en geest.

Sèlia neemt jullie elke maandagavond mee in een heerlijke yogales, ideaal om je hoofd helemaal leeg te maken.

Yoga: maandag 20:00 - 21:00

Remke Van Cauwelaert

Remke Van Cauwelaert

Gezien geen enkel liedje voorbij ging zonder dat ze er een dansje op verzon, stuurden de ouders van Remke (20) haar op 4-jarige leeftijd naar de dansles. De afgelopen jaren danste ze op verschillende plekken. Bij We R Dancers zal Remke voor het eerst ook lesgeven. Hiervoor volgt ze een opleiding tot dansdocent bij Danssport Vlaanderen.

Als animator op het Speeplein en leiding bij de Chiro, deed ze alvast veel ervaring op met kinderen. Remke is er dan ook helemaal klaar voor om haar passie door te geven aan onze jonge dansers van Dansmix 1.

Dansmix 1: zaterdag 9:00 - 9:45

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen