Groepslessen

Deze lessen werken met beurtenkaarten en zijn open voor iedereen (jong en oud) die graag fit wordt of blijft door middel van een uurtje beweging per week.

Op maandagavond bieden we een mix van BBB en Powerdance aan een gematigde intensiteit en dus uiterst toegankelijk voor dames en heren op leeftijd of met een iets minder goede conditie. Op donderdag vliegen we er iets harder tegenaan en is een zekere basisconditie aangeraden vanwege de hogere intensiteit van de lessen. 

BBB dance

BBB 

In deze les wordt voornamelijk gefocust op spieropbouw. Aan de hand van wisselende (grond)oefeningen worden de verschillende spiergroepen getraind. Zowel buik, benen, billen, rug als armen komen aan bod. Dit alles op het ritme van leuke, hedendaagse muziek. Dansen moet je voor deze les niet kunnen, een gezonde portie doorzettingsvermogen kan wel van pas komen.

Neem voor deze les een eigen yogamatje en voldoende water mee.

Maandag van 19u tot 20u (lage intensiteit)
Donderdag van 19u tot 20u (hoge intensiteit) 

Power dance les zumba

Powerdance

Deze les is vergelijkbaar met Zumba. Op hedendaagse up-tempo muziek worden eenvoudige danspassen gedaan. Bedoeling is het hartritme te verhogen waardoor de conditie getraind wordt alsook te focussen op verschillende spiergroepen. De les is makkelijk te volgen, ook voor mensen zonder danservaring. Een basisgevoel voor ritme is wel een must.

Maandag van 19u tot 20u (lage intensiteit)
Donderdag van 20u tot 21u (hoge intensiteit)

Yoga

Yoga

Op maandagavond bieden we Vinyasa Yoga aan. Deze dynamische, vloeiende yoga-stijl verbindt beweging van je lichaam met je ademhaling. Samen zorgen ze voor balans in je lichaam en geest. Verhoog met deze lessen je lenigheid en lichaamscontrole, maak je hoofd helemaal leeg en geniet van een heerlijk uurtje me-time!

Neem voor deze les een eigen yogamatje mee.

Maandag van 20u tot 21u

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen