Acro

In de competitieve danswereld zijn de laatste jaren steeds meer invloeden van gymnastiek en acrobatie terug te vinden. In deze les leer je allerlei sprong-, grond- en gymnastiekelementen om jouw dans naar een spectaculairder niveau te tillen!

kids acro show dans

Acro Kids (8 - 11 jaar)

Vanaf dit jaar kunnen kinderen tussen 8 en 11 jaar de les Acro Kids volgen. Hoe jonger er gestart wordt met Acro, hoe sneller de danser vooruitgang zal maken. Er wordt hard gewerkt aan lenigheid en kracht en de eerste basis tricks worden aangeleerd.

Dit alles in een veilige omgeving met twee leerkrachten om de kinderen in kleine groepjes, aangepast aan hun niveau, te begeleiden.

Maandag van 18u tot 19u

Acro show dans

Acro (12+)

Deze les is voor alle dansers vanaf 12 jaar die op zoek zijn naar een extra uitdaging en willen trainen op sprongen, tricks en grondwerk. Er wordt een zeker basisniveau in dans en lenigheid verwacht.

Samen met een enthousiaste lesgever werk je hard aan conditie, kracht en lenigheid. Door op te splitsen in kleine groepjes leert iedereen op zijn eigen tempo en niveau het hele jaar door nieuwe dingen.

Maandag van 19u tot 20u30

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen