High Heels

Bring out your inner diva! Girly High Heels is een vrouwelijke dansstijl die draait om zelfvertrouwen en ‘attitude’. De stijl waaide over uit LA en focust op elegant en sensueel bewegen op hakken. Up tempo hip hop choreo’s worden afgewisseld met tragere, burlesque dansen. Fun, confidence en sexiness verzekerd!

Wie zich niet comfortabel voelt op hakken is altijd welkom om eerst op sneakers mee te dansen. Wist je trouwens dat ook veel mannen deze stijl dansen?

High heels open level dansshow

High Heels Open Level

Bij High Heels Open Level leer je de basistechnieken die cruciaal zijn om correct op hakken te dansen aan de hand van ‘walks’. In een veilige omgeving werken we bovendien volop aan zelfvertrouwen en het vinden van de sensuele danser in jou. De choreografieën zijn op maat van beginnende heels dansers en worden steeds moeilijker doorheen het jaar.

Dinsdag van 20u30 tot 21u30

high heels advanced show dans

High Heels Advanced

High Heels Advanced is voor meer gevorderde dansers met ervaring in heels. Aan de hand van walks oefenen we steeds moeilijkere technieken in en ook freestyle is een vast onderdeel van de lessen. Uitdagende choreografieën pushen je tot het uiterste. It’s about to get hot in there!

Maandag van 20u30 tot 21u30

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen