Workshops 2022!

Ook dit jaar organiseert We R Dancers opnieuw knallers van workshops tijdens de zomervakantie.
Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

TARIEF

- 1 workshop: €20
- 1 dag: €30
- Vanaf 4de les: 15% korting
- All-in: €75 (korting automatisch toegekend wanneer je inschrijft voor de 3 dagen

VOOR WIE

Zowel leden als niet-leden vanaf 15 jaar (uitzonderingen mogelijk).

PLANNING

13u00 ontvangst + warming up
13u30 workshop 1
15u00 pauze
15u30 workshop 2
17u00 einde

Workshop Hip Hop

9/07 - HIP HOP: Max De Boeck & Iebe Cobbaut

MAX DE BOECK

Max De Boeck is professioneel danser, choreograaf en lesgever. Hij danste als achtergronddanser tijdens live optredens van onder andere Big Ali, Stromae, Rihanna, Rita Ora, Pitbull, Alicia Keys, Miley Cyrus en Pharrel Williams. Ook in tv-shows als The Voice, Belgium's Got Talent, Eurosong, TMF Awards, de EMA's, de MIA's,... kon je hem aan het werk zien.

Daarnaast is hij co-founder van dance crew the Revolutionary waarmee hij verschillende podiumplaatsen behaalde op wedstrijden en deelnam aan het tv-programma 'Dance As One'.

IEBE COBBAUT

Iebe kunnen jullie kennen van het tv-programma Dance Dreams dat afgelopen najaar op Play5 werd uitgezonden. Hij is nog maar 17 jaar, maar heeft al meer dan 50 overwinningen op zijn naam staan. In 2019 werd hij Belgisch kampioen in de categorie Urban Solo. Zijn schattige uiterlijk staat in schril contrast met de brutale power van zijn hiphop moves.

Als lid van NSJ schopte hij het afgelopen jaar tot de finales van France Got Talent en met zijn andere crew CDK won hij de eerste plaats in de wedstrijd World of Dance in Eindhoven.

Workshop Jazz

23/07 - JAZZ: Laurent Flament & Zita Demarest

LAURENT FLAMENT

Laurent Flament is een monument in de Vlaamse danswereld. Na zijn dansopleidingen in Amsterdam, Parijs en New-York werkte hij als danser samen met topchoreografen in Amsterdam, Los Angeles, Parijs, ... en danste hij in musicals als ‘Romeo en Julia’ of ‘Notre Dame de Paris’.

Op televisie was Laurent 6 seizoenen choreograaf voor ‘So You Think You Can Dance’ maar ook voor ‘The Ultimate Dance Battle’, ‘Idool’, ‘Belgium’s Got Talent’, ... In 2016 ontmoet hij Stany Crets en werkt met hem samen aan de ‘Winterrevue’ in Antwerpen en verschillende muzikale producties zoals ‘Evita’, ‘The Rocky Horror Picture Show’ of ‘Mamma Mia’.

Laurent is een gevestigde waarde op tal van internationale workshops in België, Nederland, Italië en Frankrijk. Vanuit zijn ervaring kreeg hij tevens de mogelijkheid om les te geven op scholen voor podiumkunsten zoals Codarts in Rotterdam, Lucia Marthas in Amsterdam en Fontys in Tilburg.

ZITA DEMAREST

Zita Demarest was in haar kinderjaren een groot talent in competitieve gymnastiek. Op het juiste moment besliste ze echter om voluit verder te gaan in dans. Sinds haar dertiende traint ze wekelijks minimum 12 uur. Al snel had ze de smaak te pakken en maakte ze deel uit van de wedstrijdgroepen van haar lokale dansschool Dancelot te Brugge. Ze won inmiddels talrijke belangrijke prijzen op nationale en internationale wedstrijden. Zita maakte bovendien deel uit van onder andere Compani-One olv. Anneke Ghyssens, Cie-It en Allegro dance company.

In 2018 danste en speelde ze zichzelf in de bekroonde langspeelfilm 'Girl' van Lukas Dhont. In 2019 was ze te zien in Belgium’s Got Talent met Dancelot AndLights. Zita geeft zelf ook lessen en workshops, veelal in floorwork en Modern.

Workshop Feminin

30/07 - FEMININ: Liza Heirman & Valerie Maene

LIZA HEIRMAN (High Heels)

Liza Heirman is professioneel danseres choreografe. Daarnaast is ze ook co-founder en Creative Director van URBAN BASE Dance Studio vzw. Ze schoolde zich drie zomers op rij bij in New York en Los Angeles en volgde trainingen bij bekende choreografen en gevestigde waarden in de danswereld. Ook in Londen genoot ze reeds van verschillende cursussen en workshops.

Liza draaide mee in verschillende producties (o.a. The Christmas Show in Lotto Arena) en wordt geregeld geboekt als freelance professionele danseres voor events. Ze specialiseerde zich in de stijl High Heels en geeft les op verschillende plekken in en rond het Gentse. Jaarlijks organiseert ze Heels Intensives tijdens de zomermaanden. Vergeet je hakken en portie zelfvertrouwen dus niet voor deze workshop want ook bij ons zal ze een sensuele high heels choreografie aanleren.

VALERIE MAENE (Dancehall)

Valerie geeft sinds 2010 les in diverse dansscholen over heel Vlaanderen. Daarnaast wordt ze ook vaak gevraagd voor nationale en internationale workshops. Sinds 2015 treedt ze geregeld op op festivals als Reggae Geel, Crammerock, Brussel Danst, StuDay Antwerp / Gent, Bomboclat Festival, Gentse Feesten,...

In 2018 werd Valerie vice Belgian Dancehall Queen. Naast choreograferen voor verschillende wedstrijdteams richtte ze ook haar eigen Dancehall crew 'Nuff Luvv' op. Hiermee behaalde ze in 2020 een 2e plaats op 'Groove' wedstrijd te Brussel.

Haar passie voor de Dancehall cultuur is zo groot dat ze dit met iedereen wil delen. Haar doel is dan ook de boodschap en “the knowledge” duidelijk naar iedereen over te brengen en Vlaanderen wakker te schudden over “real Jamaican Dancehall culture”.

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen