Workshops 2021!

17 juli, 24 Juli en 31 Juli

Ook deze zomer organiseert We R Dancers opnieuw drie knallers van workshops. Zaterdag 17 juli
starten we met twee toppers uit de hip hop wereld, zaterdag 24 juli kunnen jazz-liefhebbers hun
hart ophalen en eindigen doen we op zaterdag 31 juli met een hele dag in het teken van
vrouwelijkheid met een high heels en dancehall workshop.

Zowel leden als niet-leden vanaf 15 jaar (uitzonderingen mogelijk na overleg)

1 dag: 30 euro

13u00: ontvangst + warming up
13u30: workshop 1
15u00: pauze
15u20: workshop 2
16u50: cooling down

Klik op de groene knop. Vul alle gegevens van jezelf of je kind in, vervolgens ontvang je een mail met de betaalgegevens. De inschrijving is pas compleet nadat we uw betaling ontvangen hebben.

workshops we r dancers

Hip Hop 17 Juli

Lowie Deseyne

Lowie Deseyne

Lowie heeft zijn liefde voor dans ontdekt in het jaar 2000. Door hard werk en toewijding slaagde hij erin zich op te werken in de dans scene in Belgie. Ondertussen heeft hij al meermaals opgetreden als danser voor verschillende wedstrijden, shows en tv-programma's. Zo schopte hij het onder andere tot de finale van Belgiums Got Talent met de crew Co.Lab.

Lowie is naast Hip Hop danser ook choreograaf en lesgever in verschillende dansscholen. Ook op workshops in binnen- en buitenland tracht hij zijn kennis en ervaring te delen met anderen. In 2012 stond hij mee aan de wieg van dansschool The Spot in Gent.

Puya Yazdani

Puya Yazdani

Dans is al heel lang een deel van Puya's leven. Op zijn 7 jaar startte hij met ballet. Later met modern en uiteindelijk Hip Hop. Inmiddels maakt hij deel uit van crews als Rebounce en Empire waarmee hij meerdere prijzen won zoals het WK HHI in Arizona, Belgiums got talent, ...

Puya traint ook al 4 jaar volop de stijl 'Locking'. Binnen deze stijl neemt hij deel aan battles, zowel op nationaal als internationaal niveau. Hiermee won hij samen met zijn coach het WK van HHU in 2019 en stond hij in de semi finales van Juste Debout Londen 2020.

Jazz 24 Juli

Jasmin Van Aken

Jasmin Van Aken

Jasmin Van Aken geeft les in verschillende dansscholen in Belgie. Ze volgde lessen in binnen- en buitenland (L.A, New York, Londen, Duitsland, Nederland, Budapest..) en deed als danser ervaring op op verschillende podia. Zo was ze reeds te zien in producties, videoclips, Belgiums got talent met CompAni-one. olv Anneke Ghysens, wedstrijden, vtmkzoom, reclamespots,...

Met 'Unbound' creeerde ze haar eerste choreografieen waarmee ze een tweede plaatst behaalde op Kamata Jazz 2020 en een 4e plaats op choreographersball 2019. In haar les kan je je verwachten aan een technische opwarming waar kracht en uithouding aan te pas komen en een uitdagende jazz/modern choreografie.

Tuur Sweerman

Tuur Sweerman

Tuur Sweerman studeerde af op de Koninklijke Balletschool van Antwerpen en maakt sinds 2018 deel uit van dansgezelschap CompAni-one. Een groep die vooral de focus legt op hedendaagse dans en daarbij ook nog eens de emotionele grenzen leert verleggen door jezelf kwetsbaar open te stellen in een dansstuk.

Dit schooljaar startte Tuur ook als dansdocent binnen dansschool Dance-Inn en Allegro. Hier geeft hij de stijl contemporary urban, een mix van hedendaagse bewegingen gecombineerd met urbandance en ballet.

Feminin 31 Juli

Fien Temmerman

Fien Temmerman

Fien Temmerman is voornamelijk gespecialiseerd in de stijlen hiphop, girly en high heels. Ze danste onder andere voor Tomorrowland, de productie van 20 jaar K3, de theatertour met DDF crew, Rodeneuzendag XL in het sportpaleis en ze is ook lid van Rebounce. Deze crew vertegenwoordigde ons land in de zomer van 2019 op het WK van Hiphop International in Phoenix, Arizona (USA). Ze brachten ook happy vibes op jullie tv schermen in dit seizoen van Belgium's Got Talent waar ze het tot in de studioshows schopten. Fien nam ondertussen ook deel aan opnames voor een nieuw TV programma van Vier en deed mee in de laatste nieuwe videoclip van Leki.

Trek voor deze workshop jullie high heels aan en bereid jullie voor op een stomende en sexy workshop.

Liese De Vleeschauwer

Liese De Vleeschauwer

Liese danst sinds haar 15de in verschillende wedstrijdteams en maakt deel uit van zowel Empire Crew als Rebounce. Twee jaar geleden stond ze voor het eerst op het podium van World of Dance, waar ze een vierde plaats behaalde met 9000, de crew van dansstudio The Spot. Vorig jaar deed ze nog beter en wist ze samen met Rebounce een zilveren medaille te bemachtigen.

Inmiddels traint Liese haar eigen wedstrijdteams, duo's en trio's. Ze heeft zich vooral verdiept in de stijlen Dancehall, hiphop en waacking. Ze laat de dansers van We R Dancers deze zomer lekker zweten met een heerlijke Dancehall workshop.

Schrijf je nu in!

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen

Go now