Urban

Vanaf 12 jaar hebben onze dansers de keuze tussen verschillende stijlen en niveau’s. Dansers kiezen zelf welk niveau ze volgen. De lesgever speelt hierin een adviserende rol.

hip hop pose

Hip Hop 1 (basisniveau) 

Hip Hop 1 staat open voor iedereen, met of zonder danservaring, al is de doorstroom vanuit Dansmix 2 een pluspunt. Alle verschillende soorten Urban en Hip Hop komen aan bod in deze les.

De choreografieën zijn zeer gevarieerd waardoor de dansers heel wat typische passen uit de Hip Hop-wereld onder de knie krijgen. Ook partnerwerk, grondwerk, expressie en improvisatie komen voorzichtig aan bod.  

Woensdag van 16u15 tot 17u15

hip hop stance

Hip Hop 2 (gemiddeld niveau)

Hip Hop 2 is voor dansers met reeds enkele jaren ervaring in Hip Hop. De lesgever gaat uit van een redelijke kennis van de basispassen, waarop verder gewerkt wordt naar een hoger niveau.

De choreografieën zijn uitdagender en bevatten geregeld elementen als partnering, grondwerk en improvisatie. De dansers leren om expressief te dansen. Ook aan performance wordt steeds meer aandacht besteed.

Zaterdag van 10u30 tot 11u30

hip hop dance

Hip Hop Advanced (gevorderd niveau)

Deze les is voor de meest gevorderde Hip Hop dansers. De verschillende Urban moves en typische swag zitten echt in hun lichaam. Deze dansers ademen als het ware Hip Hop. Ze worden uitgedaagd om nog een stapje verder te gaan en het maximale uit zichzelf te halen.

Extra focus ligt hier op performance en eigen inbreng van de dansers. Doel is om hen klaar te stomen voor het performen van choreografieën op optredens en wedstrijden.

Zaterdag van 11u30 tot 12u30

Dance hall

Dancehall (open level) 

Dancehall is afkomstig uit Jamaica en bevat die heerlijke zuiderse vibes. Je kan de stijl het best vergelijken met afro en latin dance. Onze docent Marie Kerida creëerde haar eigen originele Dancehall-stijl die haar vrouwelijke eigenschappen en sensualiteit benadrukt. Ze reist jaarlijks naar Jamaica om er te trainen met haar crew en creëerde zelf enkele Dancehall-steps die wereldwijd bekend zijn. De lessen van Marie zijn één en al energie en fun. Dat je zal zweten, is een zekerheid. Ideaal om lekker het weekend in te shaken!

Dancehall (open level): Vrijdag van 18u tot 19u

TikTok dansjes

TikTok Dance 

Gloednieuw in ons aanbod is de les TikTok Dance, gebaseerd op het razend populaire social media platform. Lesgeefster Norah is zelf actief op TikTok. Ze neemt de dansers mee in de wereld van TikTok, danst met hen op de laatste nieuwe hits, geeft tips om leuke filmpjes te maken en zal ook samen met de dansers video’s opnemen voor onze eigen We R Dancers TikTok.

Heb je dus een showbeest thuis zitten dat niets liever doet dan dansfilmpjes maken? Misschien is TikTok Dance dan wel de ideale uitlaatklep! TikTok Dance is voor dansers van 8 tot 13 jaar. 

Donderdag van 17u30 tot 18u30 

Girly High heels dance

Girly High Heels (15+)

Net als de danseressen in de videoclip van je favoriete popster, trekken we op donderdagavond onze hakken aan om lekker te shaken. In deze les staan vrouwelijke bewegingen en ‘attitude’ centraal.
Trage, meer burlesque-achtige dansen worden afgewisseld met snelle, girly hip hop choreo’s. Fun, confidence en sexiness verzekerd!

Donderdag van 18u30 tot 19u30 

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen