Ons Team

Rani Cromphout

Rani Cromphout (zaakvoerster)

Rani (27) is al haar hele leven gebeten door de dansmicrobe. Op haar 5de zette ze haar eerste danspasjes. Sindsdien werd één uurtje dans per week al snel meer, en groeide het uit tot haar voornaamste passie. Maar dans was voor Rani meer dan enkel een hobby. Op haar 16de startte ze met lesgeven. Ze volgde bovendien extra lessen Jazz en Moderne dans in verschillende scholen om te blijven bijleren en vernieuwen.

Het is dan ook aan deze laatste twee stijlen dat Rani haar hart verloor. In 2020 behaalde ze het diploma Initiator Jazzdans bij Danssport Vlaanderen. Als Jeugdsportcoördinator staat ze in voor het beleid van de dansschool.

Jazz kids, 1, 2 & Advanced, TikTok Dance, Girly High Heels, Volwassenen, We R Dancers Crew, BBB en Powerdance.

Luna

Luna Dieudonné

Al van jongs af is dansen een passie voor Luna. Op haar 8ste is zij begonnen met danslessen volgen. Ondertussen geeft ze al 8 jaar les en verdiept ze zich vooral in contemporary en dancehall. In dat laatste kan zij haar energie, kracht en sensualiteit volledig kwijt. Tijdens de lessen wil Luna graag haar kennis over de beroemde dancehall-steps doorgeven. Ook plezier en en lekker zweten staan centraal tijdens de les!

Dancehall

Remke Van Cauwelaert

Remke Van Cauwelaert

Gezien geen enkel liedje voorbij ging zonder dat ze er een dansje op verzon, stuurden de ouders van Remke haar op 4-jarige leeftijd naar de dansles. De afgelopen jaren gaf ze naast We R Dancers les op verschillende andere plekken. Ze behaalde ook het diploma Initiator Recreatief Dansen bij Danssport Vlaanderen.

Kleuterdans, Hip Hop Kids en Hip Hop 1

Marie Van Hulle

Marie Van Hulle

Marie begon op 7-jarige leeftijd met danslessen in Halle, waar ze zich al snel verdiepte in
verschillende Hip Hop-stijlen. Doorheen de jaren groeide Hip Hop voor haar uit tot een ware
passie. Marie volgde les bij verscheidene dansscholen, waaronder 4Motion, BOSS Dance
Complex, DEC…, en workshops bij onder andere The Spot, Kamata en Alvin Ailey American
Dance Theater. Sinds haar 20e deelt ze haar passie ook door zelf dansles te geven en neemt ze deel aan wedstrijden met Bosses crew in Gent.

Hip Hop 2 en Hip Hop Advanced

Gitte Deteye

Gitte Deteye

Gitte had de danskriebels al vroeg te pakken. Op haar zesde begon ze met ballet, maar na 4 jaar was het tijd voor iets anders. De jaren daarop maakte ze kennis met verschillende stijlen
waaronder hiphop, jazz, modern, girly,… Al snel bleek modern helemaal haar ding te zijn!

Sinds vorig jaar geeft ze haar passie door als lesgever bij We R Dancers. Ze volgde hiervoor ook een opleiding bij Danssport Vlaanderen. Met veel enthousiasme gaat ze wekelijks aan de slag met onze allerkleinsten.

Kleuterdans en Dansmix

Norah Van Crombrugghe

Norah Van Crombrugghe

Norah danst van kleins af aan bij verschillende dansscholen en is steeds op zoek naar meer
uitdaging. Deze vindt ze bij We R Dancers waar ze verschillende lessen volgt en deel uitmaakt van het wedstrijdteam.

In de les TikTok Dance danst Norah met jullie met jullie op de laatste nieuwe hits, volgt alle trends op de voet, geeft tips om leuke filmpjes te maken en zal ook samen met jullie video’s opnemen voor onze eigen We R Dancers TikTok.

TikTok Dance

Nathalie De Jonge

Nathalie De Jonge

Al van kleins af aan danste Nathalie thuis in de woonkamer. Op haar 6de werd ze door haar ouders dan ook naar balletlessen gestuurd. Drie jaar later kreeg ze ook de Jazz-microbe te pakken om dan later verder over te gaan naar modern.

Op 12-jarige leeftijd startte Nathalie ook met pointes. Ondertussen geeft ze al 9 jaar les waaronder ballet, pointes, jazz/modern en G-dans. Ze blijf zichzelf ook uitdagen en bijscholen met verschillende workshops en stages. Vorig jaar volgde ze zo onze les Modern Floorwork & Tricks van Tuur Sweerman. Dit jaar neemt ze het roer van hem over met de les Modern

Modern

Febe D’Hauwer

Febe D’Hauwer

Febe danste vroeger klassiek ballet en moderne en artistieke dansimprovisatie in de kunstacademie. Daarnaast trainde ze wekelijks vele uren in de gymnastiekhal, wat ze vandaag nog steeds doet! Ze volgde de initiatorcursus Gymnastiek bij de Gymfed en geeft wekelijks turnles.

In de competitieve danswereld zijn de laatste jaren steeds meer invloeden van gymnastiek en acrobatie terug te vinden. In de nieuwe les Acro voor dansers zal Febe allerlei sprong-, grond- en gymnastiekelementen aanleren om jouw dans naar een spectaculairder niveau te tillen!

Acro voor dansers

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen