Kleuter- & Kinderdans

Kinderen kunnen bij ons al terecht vanaf de leeftijd van 4 jaar. Bij Kleuterdans leren ze op een speelse manier bewegen op muziek, in Dansmix maken ze voor het eerst ook kennis met verschillende basispassen. Fans van de leuke dansjes op TikTok kunnen zich uitleven in de populaire les TikTok Dance.

kleuterdans show

Kleuterdans (2e-3e kleuterklas) 

Bij We R Dancers kunnen de kleinsten al terecht vanaf 4 jaar. Onze kleuters maken op een speelse manier kennis met dans door middel van expressieve bewegingen op muziek en spelvormen die naar verschillende doelen toewerken. Hun ritmegevoel wordt geprikkeld, ruimtebesef groeit, ze leren omgaan met elkaar en zetten hun eerste danspasjes.

Zaterdag van 9u30 tot 10u15

Tiktokdans show

TikTok Dance (8 tot 11 jaar) 

De les TikTok Dance is gebaseerd op het razend populaire social media platform. Lesgeefster Norah neemt de dansers mee in de wereld van TikTok, danst met hen op de laatste nieuwe hits, geeft tips om leuke filmpjes te maken en zal ook samen met de dansers video‚Äôs opnemen voor onze eigen We R Dancers TikTok. 

Heb je dus een showbeest thuis zitten dat niets liever doet dan dansfilmpjes maken? Misschien is TikTok Dance dan wel de ideale uitlaatklep

Donderdag van 17u30 tot 18u30 

dansmix dansshow

Dansmix (1e-3e leerjaar)

Kinderen van het 1ste tot en met het 3de leerjaar gaan over naar de groep Dansmix. In deze les staat dansplezier centraal. Er wordt nog niet met stijlen gewerkt, maar alle basispassen in dans komen aan bod.

Het spelgehalte blijft aanwezig, al worden de kinderen ook steeds meer aangemoedigd om zelf creatief te zijn. Het hele jaar door leren ze leuke dansjes aangepast aan hun leefwereld.

Zaterdag van 10u30 tot 11u20

NIEUW

Dansmix 2 wordt voortaan gesplitst in Jazz Kids en Hip Hop Kids!

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen