High Heels & Dancehall

Voor wie houdt van vrouwelijke dansbewegingen en er niet voor terugdeinst om met zijn hele lichaam te shaken, zijn de steeds populairder wordende dansstijlen Girly High Heels en Dancehall een absolute must. Kom uit je comfort zone en ga de uitdaging aan!

High heels dansshow

Girly High Heels (15+)

Bring out your inner diva! Girly High Heels is een vrouwelijke dansstijl die draait om zelfvertrouwen en ‘attitude’. De stijl waaide over uit LA en focust op elegant en sensueel bewegen op hakken. Up tempo hip hop choreo’s worden afgewisseld met tragere, burlesque dansen. Fun, confidence en sexiness verzekerd!

Wie zich niet comfortabel voelt op hakken is altijd welkom om eerst op sneakers mee te dansen. Wist je trouwens dat ook veel mannen deze stijl dansen?

Donderdag van 18u30 tot 19u30

Dancehall dans show

Dancehall (open level)

Dancehall is afkomstig uit Jamaica en bevat die heerlijke zuiderse vibes. Je kan de stijl het best vergelijken met afro en latin dance. Dancehall benadrukt de vrouwelijke eigenschappen en sensualiteit van de dansers. De lessen zijn één en al energie en fun. Dat je zal zweten, is een zekerheid. Ideaal om lekker het weekend in te shaken!

Vrijdag van 19u tot 20u

Contact

Info@werdancers.be
Het Gaverbad
Onkerzelestraat 280
9500 Geraardsbergen